despre mici… plăceri ale vieții

revenim după o scurtă pauză pe blog (pauză în care am fost destul de prinși cu alte lucruri și despre care trebuie musai să scriem aici) cu rezumatul zilei de astăzi.

văzând dimineață că se anunță a fi o zi destul de însorită și cu vreme bună, am zis să profităm și să ieșim la plimbare. aveam în gând doar o cafea de la prietenii de la thebus și o sesiune de poze pe o pasarelă din zona grivița, peste calea ferată.

cum vremea era ok, am zis să mergem cât mai mult pe jos. zis și făcut. prima oprire, așa cum ne-am propus, a fost la iarmaroc edu, ceva târg de grădinițe. nu știm exact ce se întâmpla acolo, am fost doar pentru că erau prezenți și cei de la thebus, care au fost și cei care ne-au recomandat unde am putea face următoarea oprire. noi văzusem oricum astăzi la cineva pe instagram o poză cu un espresso tonic (despre care am scris aici), de la soto. cum ne era poftă, am zis să mergem. (am fost așa de aiuriți încât am uitat să facem poză bus-ului galben, așa că lăsăm aici una mai veche. se înțelege, abia ne băusem cafeaua).

ajunși acolo, am aflat că tonica nici măcar nu e în meniu, dar dacă ne dorim atât de mult, ne poate face. nu zicem că a fost cea mai bună cafea tonică pe care am băut-o, dar intră lejer în top 3. în plus, omuleții de acolo au spus că pentru că au văzut că e așa cerută și prinde, de săptămâna viitoare o vor băga în meniu. așa că dacă aveți drum prin zonă, musai să încercați!

după o pauză scurtă de tonică, am pierdut vremea un pic prin cișmigiu, unde era destul de multă lume, dar atmosfera era ca o zi adevărată de primăvară. noi i-am zis ”prima zi de primăvară pe bune”.
ei, și acum vine apogeul zilei. după atâta cafea, parcă ar fi mers ceva de mâncat. Ileana avea de ceva timp în minte o escapadă la… terasa obor. da, vestita terasă obor, de lângă piața cu același nume, terasă care are cei mai buni mici (după părerea unora) din bucurești.

8 mici și două beri (la pahar, 3 lei bucata) mai târziu, nu puteam fi mai fericiți cu ziua asta. nu de alta, dar nu mai mâncasem niciodată mici în timp ce pe fundal era master of puppets. bine, înainte de asta fusese sandu ciorbă, de parcă oamenii aveau activat shuffle-ul de la spotify, care își făcea de cap. locul ăla e incredibil de ”pestriț”, în sensul cel mai bun. sau cum i-am spus noi, e o ”vama veche a micilor”, unde vezi oameni de toate felurile.

și ca să încheiem ziua într-o notă mai artistică, am fost la pasarela din zona grivița și am făcut câteva poze. acum suntem acasă, savurăm un sirop de vișine cu apă minerală și urmează să devorăm două cutii de înghețată (fiecare cu a lui).

pentru noi a fost o zi perfectă de duminică, cu plimbare și răsfăț cât cuprinde. sperăm că și voi ați avut o zi cel puțin la fel de plină ca a noastră!

chiar, așteptăm în comentarii să ne spuneți cum v-ați petrecut ”prima zi de primăvară pe bune”.

pupăm!
p.s: a fost o zi atât de bună, încât șoferul troleului cu care mergeam spre obor a coborât la un moment dat și a intrat repede la mec să își ia o înghețată. asta deși în troleu erau semne care ”interziceau înghețata”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *