Jurnal de tester – începutul

Salutare, internet!

A trecut ceva vreme de la ultimul articol, așa că am zis să mă revanșez și să revin cu o serie de postări legate de… transport. Da, ai citit bine. Transport. Nu orice fel de transport, nu Uber, Clever sau Taxify, că s-a tot discutat în ultima vreme și nu are rost să o mai fac și eu.

O să povestesc pe parcursul a mai multor articole despre transportul alternativ din București. Ce înseamnă asta? Înseamnă biciclete, trotinete, scutere și mașini. Adică Ape Rider, Lime, Flow, poate Wolf-e, blinkee.city și Pony

E un fenomen care a început timid acum 2 ani cu Pony și a luat amploare în ultimele luni, odată cu apariția trotinetelor electrice pe trotuarele din București. Cum mersul cu STB-ul sau cu metroul nu e sportul meu preferat, am tot testat aceste variante alternative în ultima vreme.

Seria asta de articole va fi o comparație între serviciile de închiriere de mai sus, iar pentru a face acest lucru mă voi raporta la următoarele aspecte: preț, siguranță, eficiență, calitate și impresie generală. Nu vreau ca la final să stabilesc ”cel mai bun serviciu”, ci să ofer feedback pentru fiecare din ele, astfel încât dacă o să vrei vreodată să le folosești, să îți fie mai ușor decât mi-a fost mie prima dată (și să nu alergi după o trotinetă de la Unirii la Dristor, pe jos).

De Ape Rider nu sunt multe de spus din păcate, dat fiind faptul că anul acesta biclele încă nu au fost scoase pe străzi și pare că lucrul acesta nu se va întâmpla prea curând. Așa că primul articol va fi urcat aici mâine și va fi despre Lime, primul serviciu prin care poți închiria o trotinetă pe care l-am testat.

Dacă mai știi și alte servicii pe care nu le-am enumerat mai sus și pe care ai vrea să le încerc, let me know.

spor!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *