despre valentin

salut!

stau de ceva timp în fața tastaturii și mă gândesc cum să încep articolul ăsta. și probabil nu aș fi făcut-o prea curând, numai că i-am promis Ilenei că îl termin… acum două zile. așa că iată-ne aici, unde eu ar trebui să vă spun două-trei vorbe despre mine și voi să citiți.
[…]
o lună și ceva mai târziu, m-am întors să continui ce începusem (împins și de faptul că Ileana a început să scrie la articolul ei și nu vreau să rămân în urmă). ca în orice chestie pe care o fac, mai greu e să încep. tare mi-e că o să ajung să scriu un articol cât casa de mare și voi o să vă plictisiți să citiți și o să renunțați pe la jumătate. oricum, e bine că ați rezistat până aici.

așadar, câteva chestii despre mine, nu? valentin, 23 de ani (proaspăt împliniți), născut în ploiești, crescut într-un loc de vis de către bunici (despre asta vorbim altă dată), absolvent de informatică acum 2 ani, în prezent masterand la managementul proiectelor – snspa (poate și despre asta o să vorbim cândva).
la capitolul pasiuni aș trece somnul, dar cică asta nu dă bine la public așa că o să spun muzica bună, teatrul, plimbatul cu Ileana, cititul și mini-urile. adică mașinile. despre asta sigur o să vorbim cel puțin o dată.

de ce blog? păi pentru că am vrut un loc în care să-mi trec gândurile, loc pe care să-l am tot timpul cu mine și în care să pot scrie oricând vreau. și pentru că m-am gândit că ar fi drăguț să am împreună cu Ile un spațiu în care să scriem desprenoi și despre ceea ce facem. fiți fără griji, nu o să fie keeping up with the kardashians varianta de românia, promit că o să postăm chestii faine și interesante.

hai că n-a fost chiar atât de rău și nici nu m-am lungit. acum o să mă duc la Ileana și o să o enervez pentru că ea încă nu a terminat. ne auzim curând cu prima noastră aventură de pus pe blog!

spor!
Valentin

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *